Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

"ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ"-Δ.ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ: Ο Ν. Μπάτος συγκάλεσε κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου και...δεν πήγαν ούτε οι σύμβουλοί του!











Ωραιόκαστρο, 1.10.2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ν. Μπάτος συγκάλεσε κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου   και...δεν πήγαν ούτε οι σύμβουλοί του!

Τα όρια του θεάτρου του παραλόγου αγγίζει τελευταία η συμπεριφορά του απερχόμενου Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ν.Μπάτου, ο οποίος συγκάλεσε για χθες το απόγευμα κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας και δεν προσήλθαν ούτε οι σύμβουλοι της παράταξής του!
Ο κ. Μπάτος, ενώ αρχικά είχε αρνηθεί τις προτάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Καλλιθέας και Μυγδονίας για  συνεδριάσεις των τριών Δημοτικών Συμβουλίων στις ισάριθμες έδρες των υπό συνένωση Δήμων, απεφάσισε να συγκαλέσει μία και μόνη συνεδρίαση στο Ωραιόκαστρο. Η σχετική πρόσκληση, για συνεδρίαση την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., με αριθμό Πρωτοκόλλου 15039, εστάλη στις 17 Σεπτεμβρίου. Είχε δε ως θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, τη συζήτηση για την οικονομική κατάσταση των τριών υπό συνένωση Δήμων, το ανθρώπινο δυναμικό, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, τα λοιπά ΝΠΔΔ και τα επιχειρησιακά προγράμματα των Δήμων Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας.
Χθες λοιπόν, προσήλθαν κανονικά στη συνεδρίαση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Ανέστης Πολυχρονίδης, Αθανάσιος Καρύδης και Ειρήνη Κέπετζη, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Παναγιώτης Γιαϊλατζόγλου, ο οποίος είχε μαζί του στοιχεία που αφορούσαν τα προς συζήτηση θέματα, εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ΜΜΕ και ενεργοί πολίτες. Περίπου στις 7.20 μ.μ. εμφανίστηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου Αικατερίνη Ιπλικτσόγλου- Υφαντίδου, η οποία κάλεσε τους προαναφερθέντες να μπουν στην..άδεια αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τους εξήγησε ότι η συνεδίαση δεν θα γίνει!
Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο κ. Μπάτος αποφεύγει συστηματικά,   μια σε βάθος  συζήτηση για ζητήματα διαφάνειας και διαχείρισης. Ούτε βέβαια  ενέργειες και συμπεριφορές του τύπου «αποφασίζω και διατάσσω»-μας έχει συνηθίσει σε αυτά...
Ωστόσο, η Δημοτική Παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα» επιμένει να ζητά –και θα εξαντλήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της- να προσέλθουν οι συμπολίτες μας στις κάλπες του Νομεβρίου γνωρίζοντας όλα τα οικονομικά και διαχειριστικά στοιχεία που αφορούν τους τρεις υπό συνένωση Δήμους, είτε αυτό αρέσει στον κ. Μπάτο, είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.