Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΟΣ: «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες» Πάμε μαζί…



 «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες»
Πάμε μαζί…
με διαφάνεια,
με εμπειρία,
με αποτελεσματικότητα


Τρεις ομόκεντροι και ισομεγέθεις κύκλοι, οι οποίοι συμβολίζουν την κοινή και αλληλένδετη πορεία που πρόκειται να ακολουθήσουν κι επισήμως πλέον από 1ης Ιανουαρίου 2011 οι τρεις περιοχές, οι οποίες καλούνται να συναπαρτίσουν τον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο του σχεδίου «Καλλικράτης», αποτελούν το νέο έμβλημα του συνδυασμού, ως επικεφαλής του οποίου ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος κατέρχεται στον στίβο των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Ο τίτλος «Σύγχρονη Εποχή», ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί και κατά τις περασμένες νικηφόρες εκλογικές μάχες που είχε δώσει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, διευρύνεται πλέον και με τον όρο «Ισότιμες Κοινωνίες». Η επιλογή αυτή ασφαλώς δεν είναι τυχαία, αλλά επιβεβαιώνει την πρόθεση και κυρίως τη δέσμευση του κ. Μπάτου για ισόρροπη ανάπτυξη του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας.
Το κεντρικό σύνθημα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές, είναι το «Πάμε Μαζί», καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, «το ‘κλειδί’, για να κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στη μετά ‘Καλλικράτη’ εποχή είναι ακριβώς η συνεργασία, η συναίνεση και η συνεννόηση, είναι η σύνθεση των κοινωνιών και η ένωση των δυνάμεων μπροστά στα κοινά προβλήματα και στην πρόκληση της δημιουργίας».
Αυτό το κεντρικό σύνθημα πλαισιώνεται με τις έννοιες της διαφάνειας, της εμπειρίας και της αποτελεσματικότητας, που αποτέλεσαν και αποτελούν τη «σημαία» της Διοίκησης Μπάτου όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και ορισμένα από τα βασικότερα εχέγγυα για την επιτυχία του μεταρρυθμιστικού εγχειρήματος στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.