Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ένας νέος Καλλικράτης ανατέλλει...

(Από την Εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)

Ένας νέος Καλλικράτης ανατέλλει... • 13.05.2010


Ένας νέος Καλλικράτης ανατέλλει...


Ένας νέος ‘’Καλλικράτης’’ γράφτηκε την Κυριακή το πρωί στην γιορτή της μητέρας στον Καλόγηρο από το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου. Πήγα εκεί για να παρακολουθήσω μια χαρούμενη παιδική γιορτή και βρέθηκα μπροστά σε έναν δήμαρχο που εξήγγειλε στην κυριολεξία έναν καινούργιο Καλλικράτη.

Έναν Καλλικράτη που «βιάζει» όμορους δήμους. Έναν Καλλικράτη που «κυριαρχεί» στις γειτονικές κοινωνίες. Κι ένας δήμαρχος που τολμά και ανακοινώνει ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου «θα μεταλαμπαδεύσει» τον πολιτισμό του στους άλλους. Ακούγοντάς τον κανείς να μιλά, είχε την εντύπωση ότι ήταν σκυμμένος στο αυτί του Ραγκούση και του υπαγόρευε το σχέδιο Καλλικράτης όσον αφορά την περιοχή μας.

Το μόνο που δεν κατάφερε να θεωρήσει δικό του κατόρθωμα ο δήμαρχος είναι να ανατέλλει ο ήλιος από την ανατολή και να δύει στην δύση.

Μήπως για όλα αυτά η όμορη Μυγδονία… τρέχει για αλλού;


Ανέστης Πολυχρονίδης

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.