Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Πρωτομαγιά:Χαιρετισμός Δημήτρη Καρασαββίδη στην πρωτομαγιάτικη εκδήλωση • 06.05.2010

Απο την Εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 Χαιρετισμός Δημήτρη Καρασαββίδη στην πρωτομαγιάτικη εκδήλωση • 06.05.2010


Ειλικρίνεια και τιμιότητα





Αγαπητοί συνδημότες, καλημέρα σας καλό μήνα.

Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Ένα κάλεσμα σε μία μέρα μνήμης για όσους αγωνίστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ως κράτος αλλά και δυστυχώς τις ακόμη πιο δύσκολες που θα έρθουν. Εμείς, οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, σκεφτήκαμε να οργανώσουμε αυτή την εκδήλωση δίνοντας έτσι μια πινελιά χαράς και αισιοδοξίας.

Βέβαια, στη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου βλέποντας πως έχουν μείνει πίσω από τους ανθρώπους της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, άκομψα προσπάθησαν να μας μιμηθούν οργανώνοντας κι αυτοί μια εκδήλωση. Φοβήθηκαν, όμως, να την οργανώσουν ως δημοτική παράταξη και κατά την προσφιλή τακτική τους την ονόμασαν γιορτή του Δήμου. Δε σεβάστηκαν ούτε θεσμούς ούτε νόμους ώστε να έχουν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον λογαριασμό, όμως, θα το στείλουν σε όλους μας χωρίς ντροπή. Θα τον εγγράψουν σε κάποιον κωδικό, όπως επανειλημμένα έχουν κάνει.

Πρέπει επιτέλους να νοικοκυρέψουμε τον δήμο μας και κάθε ευρώ να πηγαίνει σε έργα για τον πολίτη. Να βάλουμε την ειλικρίνεια και την τιμιότητα στη σχέση μας, να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ανάμεσά μας. Έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε όλα αυτά, δώστε μας την ευκαιρία να μας γνωρίσετε.

Πληροφορηθήκατε πως ο Δήμος μας -στα πλαίσια της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του σχεδίου Καλλικράτη- διευρύνεται. Μαζί με τους Δήμους Καλλιθέας και Μυγδονίας αποτελούν πλέον έναν ευρύτερο και μεγαλύτερο Δήμο. Η έδρα του θα είναι στο Ωραιόκαστρο και θα ονομάζεται Δήμος Ωραιοκάστρου. Με τη διοικητική μεταρρύθμιση, απαιτούνται μέσω των συνενώσεων ευρύτερες συνεργασίες για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της κάθε περιοχής. Συνεργασίες παρατάξεων, φορέων, οργανισμών που μέλημά τους θα είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και η επίλυση των προβλημάτων τους. Αυτό είναι το πνεύμα του Καλλικράτη και αυτό και εμείς ως ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ έχουμε στόχο να πράξουμε. Ευρύτερες συνεργασίες με παρατάξεις και φορείς.

Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά και σας εύχομαι να περάσετε καλά.
Στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου, το Σάββατο 1η Μαϊου και με σύμμαχο τον καλό καιρό η δημοτική παράταξη «Νέα Πορεία» οργάνωσε μία εκδήλωση στην οποία δημότες της πόλης του Ωραιοκάστρου αλλά και των όμορων δήμων Καλλιθέας και Μυγδονίας συναντήθηκαν και μαζί γιόρτασαν, συντροφιά με ζωντανή σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική, δίνοντας έτσι μια πινελιά χαράς και αισιοδοξίας στην καθημερινότητα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν
ο δήμαρχος Μυγδονίας κ. Γαβότσης Αστέριος,







ο πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου Μυγδονίας κ. Σίσκος








και οι Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιθέας κ. Τσολάκης Γιώργος, κ. Κουκουρούζης Χρήστος.

Οργανωτική Επιτροπή







Απο την Εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.