Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Διαρκής και εντυπωσιακή συμμετοχή του Γ΄ 1 τμήματος μπαλέτου «Aνατόλια», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου, σε παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδας





Διαρκής είναι η συμμετοχή του Γ΄ 1 τμήματος μπαλέτου «Aνατόλια», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου, σε παραστάσεις στα θέατρα της Θεσ/νίκης και των Γιαννιτσών.
                                     
Στις 05/02/2010 το τμήμα «Ανατόλια», πέρασε τα σύνορα και βρέθηκε στην όμορφη Κρακοβία της Πολωνίας όπου συμμετείχε σε παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Κρακοβίας, προς τιμή της μεγάλης χορεύτριας και χορογράφου Ιζαντόρα Ντάνκα.

 Στο μεγάλο αυτό GALA χορευτών, πήρανε μέρος αξιόλογα χορευτικά τμήματα κλασικού και μοντέρνου χορού από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

 Οι στιγμές της απαισιοδοξίας των κοριτσιών ήταν πολλές, διότι ήταν το μοναδικό τμήμα με τα μικρότερα σε ηλικία μέλη.

 Ωστόσο οι εντυπώσεις που άφησαν πάνω στη σκηνή ήταν μεγάλη και κορυφώθηκε στο τέλος όταν παρέλασαν χορεύοντας, ο Πρύτανης, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κρακοβίας, όλοι οι χορευτές που πήραν μέρος και ανάμεσα τους και τα δικά μας κορίτσια!!!

                      
 Μερικές ευχαριστίες από τα κορίτσια της ομάδας «Ανατόλια».

«Ήταν μια σπουδαία εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη! Ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα μας κ. Τριάδα Αρμουτίδου που μας έδωσε την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία αυτή.

Τους γονείς μας που μας στήριξαν μέχρι το τέλος και τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σαραμάντο για την ευγενική συνεισφορά του και την ευκαιρία που μας έδωσε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας».





 

Η ομάδα «Ανατόλια» του τμήματος μπαλέτου 
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 
του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου.

1. Κεχαγιά Κατερίνα 
2. Κουκουρούζη Χριστίνα
3. Μπαλούτη Στέλλα
4. Πετρίδου Αθηνά
5. Πετρίδου Γεωργία
6. Τερζή Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.