Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τρύφων Γεώργιος: ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.



Ωραιόκαστρο 23 Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Την Κυριακή τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο διευρυμένο  Δήμο Ωραιοκάστρου εμφάνισαν την Παράταξη μας τρίτη με 23%. Για την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα μας με αρχηγό τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το αποτέλεσμα αυτό είναι μια συλλογική επιτυχία που μας κάνει περήφανους και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε δυναμικά έχοντας χτίσει γερά θεμέλια για την ανοδική μας πορεία. θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας  που τίμησαν τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τη δύναμη δημιουργίας και έπειτα τους φίλους και τις φίλες που επιστέφτηκαν την επιλογή τους στο πρόσωπο μου. 
Kατά την διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα δημοσίευσα το πολιτιστικό μας πρόγραμμα το οποίο δομήσαμε ρεαλιστικά από την αρχή ως το τέλος και δεσμεύτηκα για την υλοποίηση του. Ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση θα μεριμνήσει για τις υποχρεώσεις που αφορούν την πολιτισμική μας κληρονομιά και συγκεκριμένα στην αναδόμηση και επαναλειτουργία του Ιστορικού - Λαογραφικού μας Μουσείου. Αναμένουμε για την τόνωση των εικαστικών δράσεων του Δήμου μας που όλες οι ηλικίες περιμένουν να εκφράσουν πως και πως την ανταπόκριση τους. Αναμένουμε στην συνέχεια των εργασιών του ανοιχτού θεάτρου οι οποίες διακόπηκαν από την απερχόμενη διοίκηση. Με αυτά τα πράγματα αναμένουμε να δούμε επισκέπτες στην πόλη του Ωραιοκάστρου, συμμετοχές από γειτονικούς Δήμους, συνεργασία και αλληλοβοήθεια ανάμεσα στα τοπικά μας διαμερίσματα. Αναμένουμε την τόνωση της τοπικής αγοράς του Δήμου Ωραιοκάστρου μέσα από τα παραπάνω αλλά και από τις διαδικασίες που θα πρέπει να κινήσει άμεσα η νέα διοίκηση. Αναμένουμε στην διεξαγωγή ωφέλιμων δημοτικών συμβουλίων που θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Αναμένουμε στο ΤΕΛΟΣ  της τακτικής που είχε η απερχόμενη διοίκηση να ξεφτιλίζει, να απειλεί, να βρίζει και να συμπεριφέρεται άσχημα τόσο στην αντιπολίτευση όσο και στις ενστάσεις των κατοίκων του Δήμου μας. Περιμένουμε να εξαλειφτεί η νοοτροπία των 3,5 χρόνων που πέρασαν, η οποία έχει φιμώσει ακόμα και πολλά από τα ίδια της στελέχη που αδυνατούν να εκφράσουν έστω και προεκλογικά τις προσωπικές τους πεποιθήσεις.
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (από τις δυο) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Ο Αστέριος Γαβότσης και η πολιτεία με Όραμα ήταν η παράταξη που στον προεκλογικό αγώνα λειτούργησε στα πλαίσια ενός ΥΓΙΗ ανταγωνισμού και είναι ο μόνος δρόμος που αυτή τη στιγμή μπορεί να αποτρέψει τη διαιώνιση της υπάρχουσας διοικητικής νοοτροπίας που δεν αξίζει στο Ωραιόκαστρο.

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ
Η δύναμη δημιουργίας προχωρεί δυναμικά με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, βρίσκεται στην αντιπολίτευση, είναι δεμένη, συζητάει, ακούει τον κόσμο, δραστηριοποιείται και πάνω απ' όλα νοιάζεται και αγαπάει τον τόπο μας.

Τρύφων Γεώργιος

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.