Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Χρήστος Π. Τερζής: Θα συμπορευθώ με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριο Γαβότση για να βοηθήσω τους συνδημότες μου να ζήσουν επιτέλους στον δήμο που ονειρεύονται.

Δήλωση στήριξης του Χρήστου Π. Τερζή στον Αστέριο Γαβότση

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας. Θα συμπορευθώ με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριο Γαβότση για να βοηθήσω τους συνδημότες μου να ζήσουν επιτέλους στον δήμο που ονειρεύονται. Για να ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ατενίσουμε το μέλλον αυτού του τόπου με ελπίδα και αισιοδοξία θα πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους που ΜΠΟΡΟΥΝ να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και να εργαστούν για όσα ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

ΤΕΡΖΗΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.