Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

"ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ" και "εγκαταλημένοι πολίτες" στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μια εξαιρετική παράσταση παρουσίασε η θεατρική ομάδα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Σίνδου  με το έργο της Διδούς Σωτηρίου «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ», χθες Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας  που οργάνωσε την εκδήλωση και έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει την παράσταση αυτή καθώς επίσης και στα παιδιά του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Σίνδου για την πολύ ωραία ερμηνεία του έργου.

Δείτε την παράσταση σε μια άλλη παρουσίαση απο το 1ο ΕΠΑΛ ΣΙΝΔΟΥ



Την παράσταση παρακολούθησε και μια μεγάλη ομάδα της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» μέρος της οποίας στη συνέχεια βρέθηκε στην ταβέρνα του φίλου Χρήστου Χρύσογλου όπου απολαμβάνοντας τα εξαίσια μεζεδάκια του έγινε αρκετή κουβέντα  με τοπικούς παράγοντες για τα πολλά και άλυτα προβλήματα της Νέας Φιλαδέλφειας, με κορυφαίο αυτό της μη κατασκευής γέφυρας στον Γαλλικό ποταμό. Είναι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό η αγανάκτηση των πολιτών του χωριού που θεωρούν  ότι είναι επιβεβλημένη πλέον λύση για τον τόπο τους η αλλαγή της διοίκησης στον Δήμο Ωραιοκάστρου, και προσβλέπουν  στην παράταξη του Αστέριου Γαβότση για τον οποίο είναι βέβαιοι πως θα έχει σίγουρη την πρωτιά στον τόπο τους και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.