Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

“Ζώα” αποκάλεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τους εργαζόμενους και αναγνώστες του Ελεύθερου Τύπου!

Την έντονη αντίδραση της εφημερίδας του Ελεύθερου Τύπου προκάλεσαν οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος αποκάλεσε... “ζώα” τόσο τους εργαζόμενους στην εφημερίδα όσο και τους αναγνώστες της!


Ο Ελεύθερος Τύπος εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πάρει μια πρωτοβουλία για τον “καθ'έξιν υβριστή” Θεόδωρο Πάγκαλο, του οποίου οι δηλώσεις “αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητα του”.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις περί “αγράμματων αγωνιστών του '21” και που αποκάλυψε με δημοσίευμα του ο Ελεύθερος Τύπος, επιτέθηκε εκ νέου στους δημοσιογράφους, αλλά και τους αναγνώστες.

“Κάτι φοιτητές του κ***** από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από όσα είπα και αυτά τα ζώα στον ΕΤ τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα της εφημερίδας, αλλά και με τα ζώα που τη διαβάζουν”, είχε πει ο Θεόδωρος Πάγκαλος μετά τη Διϋπουργική στο ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.