Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Π. Τσακίρης: Αυτοί που επιβάρυναν τους Δημότες, αγρότες και μη, δεν μπορούν να μας κατηγορούν για εμπαιγμό

 


Κατά 33% αύξησαν τα δημοτικά τέλη αυτοί που σήμερα κατηγορούν την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για εμπαιγμό των αγροτών. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, απαντώντας σε άστοχες αντιπολιτευτικές κορώνες, τονίζει:

«Μειώσαμε κατά 83,4% τα τέλη για όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου μας, διαμορφώνοντας τον συντελεστή από 0,60€ σε 0,10€/τετραγωνικό και φέραμε μισό εκατομμύριο ευρώ για την αναβάθμιση των αγροτικών οδών στον Δρυμό, έργο το οποίο είναι σε εξέλιξη!

Είναι αυτές μας οι αποφάσεις "εμπαιγμός των αγροτών";

Και όμως, έτσι ισχυρίζονται αυτοί που όταν ήταν αναπληρωτές δημάρχου της διοίκησης Γαβότση αύξησαν τα δημοτικά τέλη κατά 33%.

Όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές τόσο αυτοί οι άνθρωποι θα χάνουν την επαφή τους με την αλήθεια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι την χάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.