Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Κυριάκος Δούμπαλας και Γιώργος Λαζαρίδης προς Δημήτρη Σαραμάντο: Εμφανίστηκες για να δώσεις συνέντευξη και να κάνεις πολιτική ανάλυση, φωτογραφίζοντας μέσα από αυτή τον νεοκλεγέντα δήμαρχο, περιγελώντας όμως όλους εμάς, που για πολλά χρόνια σε υπηρετήσαμε πιστά και αφοσιωμένα.


Κοινή δήλωση Κυριάκου Δούμπαλα και Γιώργου Λαζαρίδη

Πρώην, αγαπητέ μας φίλε, Δημήτρη Σαραμάντο,
Ξεκινήσαμε μαζί, οι τρεις μας, το 2002.
Ιδρύσαμε τη δημοτική παράταξη «Ενωτική Προοπτική» και μαζί, κερδίσαμε τις εκλογές, στο δήμο Καλλιθέας.
Έγινες δήμαρχος, μαζί διοικήσαμε καλά και οι πολίτες μας επανεξέλεξαν οι πολίτες το 2006.
Συνεχίσαμε μαζί, να διοικούμε καλά και το 2010 με την προσθήκη του Ανέστη Πολυχρονίδη και της παράταξής του, «Ωραιόκαστρο Όραμα Δημιουργίας», ιδρύσαμε όλοι μαζί , την παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα».
Εργαστήκαμε σκληρά όλοι μαζί και καταφέραμε να πείσουμε τους δημότες του ενιαίου δήμου Ωραιοκάστρου να ανατρέψουν τον τότε δήμαρχο και να εκλέξουν εσένα ως νέο δήμαρχο.
Παρά τις πολλές διοικητικές και οικονομικές αντιξοότητες, όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε το δήμο Ωραιοκάστρου σε ένα καλό επίπεδο.
Στις εκλογές του 2014, δεχθήκαμε σφοδρό πόλεμο, και παρά το γεγονός πως η παράταξή μας «Ωραιόκαστρο Τώρα», αναδείχθηκε πρώτη σε εκλογική δύναμη, οι ψηφοφόροι αποφάσισαν στο Β’ γύρο πως ο Αστέριος Γαβότσης είναι ο δήμαρχος που επιθυμούν.
Για τέσσερα χρόνια, κρατούσες την παράταξη όμηρο, των προσωπικών προβλημάτων και επιθυμιών σου, ενώ, όταν επιτέλους τον Αύγουστο του 2018 αποφάσισες πως θα ήσουν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, δεν έκανες το παραμικρό για να διαφυλάξεις την ενότητά μας.
Αντίθετα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έπαιξες διάφορα παιχνίδια εις βάρος μας, ακολουθώντας τακτικές παρασκηνίου, εναλλάσσοντας την υποστήριξή σου προς υποψηφίους δημάρχους, ανάλογα με τις πολιτικές σου επιδιώξεις, ποτέ στο φως της ημέρας, αγνοώντας τις αρχές της φιλίας και αμαυρώνοντας κάθε καλή ανάμνηση που είχαμε από τους κοινούς αγώνες μας για το καλό του τόπου μας.
Στο αποκορύφωμά σου μετά το πέρας του Α’ γύρου επιτέλους εμφανίστηκες για να δώσεις συνέντευξη και να κάνεις πολιτική ανάλυση, φωτογραφίζοντας μέσα από αυτή τον νεοκλεγέντα δήμαρχο, περιγελώντας όμως όλους εμάς, που για πολλά χρόνια σε υπηρετήσαμε πιστά και αφοσιωμένα.
Πρώην φίλε μας σε αποχαιρετούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές του 2023.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.