Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Προεκλογική δραστηριότητα υποψήφιου βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Αρβανιτίδη


Προεκλογική δραστηριότητα υποψήφιου βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Αρβανιτίδη


ΆΡΘΡΟ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τίτλο: Βάζουμε μπροστά τα ζητήματα Κλιματικής Αλλαγής και Δίκαιης Ενεργειακής Μετάβασης:

https://www.makthes.gr/giorgos-arvanitidis-vazoyme-mprosta-ta-zitimata-klimatikis-allagis-kai-dikaiis-energeiakis-metavasis-224258

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο #newsit_gr :

https://www.newsit.gr/ekloges/ekloges-2019-o-giorgos-arvanitidis-milaei-sto-newsit-gr/2809596/?fbclid=IwAR0xwmHMbIIyM0UavR8Gb4kItGaIoKg8QvH-1i9MplxDhi3cDS0dKPQXiKg

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο κ. Αρβανιτίδης συζήτησε με το Σωματείο των Εργαζομένων τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο καθημερινό τους έργο.

Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη του τόπου, το #ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το #ΕΣΥ.

Αυτή την μεγάλη κοινωνική κατάκτηση, σήμερα το Κίνημα Αλλαγής δεν θα την αφήσει να καταρρεύσει από την ανεύθυνη πολιτική του #ΣΥΡΙΖΑ και την ισοπεδωτική λογική της #ΝΔ περί ιδιωτικοποίησης της Υγείας.

Με τις συγκεκριμένες προτάσεις μας θα το κρατήσουμε όρθιο και θα του δώσουμε νέα πνοή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των πολιτών.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στον ΟΑΣΘ
Στη συνάντηση που είχε ο κ. Αρβανιτίδης με τον πρόεδρο του #ΟΑΣΘ Δημήτρη Τσερμενίδη συζήτησε τα προβλήματα των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών αλλά και τον διαγωνισμό προμήθειας νέων λεωφορείων που χρειάζονται επειγόντως για να αναβαθμιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών του ΟΑΣΘ προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.