Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τέλος ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν συνεχίζει στο «τιμόνι» του Δικεφάλου καθώς κάνει χρήση του δικαιώματος του buy out που έχει στο συμβόλαιό του...


Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα σε αναζήτηση προπονητή, καθώς παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ραζβάν Λιυτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής  ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου «buy out» που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κίνηση που προφανώς έρχεται ως συνέχεια πρότασης που έχει δεχτεί από αραβική ομάδα.(Οι Άραβες-η Αλ Χιλάλ- είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στον Δικέφαλο το «buy out» των 2.000.000 ευρώ που υπάρχει για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2020.)

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Λουτσέσκου είχε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και σε αυτήν συζητήθηκε το θέμα, δίχως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα δεδομένα. Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε σχετικά και τους ποδοσφαιριστές για την αποφασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.