Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Πόσους σταυρούς βάζουμε στις Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές.


Για τον δήμο Ωραιοκάστρου

Ο σημερινός δήμος Ωραιοκάστρου απαρτίζεται από τρεις δημοτικές ενότητες.

Στην ενότητα της  Μυγδονίας οι ψηφοφόροι μπορούν να εκφράσουν την προτίμησή τους σε έως τρεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σε έως ακόμη έναν υποψήφιο από άλλη εκλογική περιφέρεια (Ωραιοκάστρου ή της Καλλιθέας).
Για τους συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων Δρυμού, Λητής και Μελισσοχωρίου σημειώνονται έως δύο σταυροί προτίμησης.

Στην ενότητα της  Καλλιθέας οι ψηφοφόροι μπορούν να εκφράσουν την προτίμησή τους σε έως τρεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σε έως ακόμη έναν υποψήφιο από άλλη εκλογική περιφέρεια (Ωραιοκάστρου ή τηςΜυγδονίας).
Για τους συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων Πενταλόφου, Νεοχωρούδας, Νέας Φιλαδέλφειας και Μεσαίου σημειώνονται έως δύο σταυροί προτίμησης.

Στην Ενότητα Ωραιοκάστρου οι ψηφοφόροι μπορούν να εκφράσουν την προτίμησή τους σε έως τρεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σε έως ακόμη έναν υποψήφιο από άλλη εκλογική περιφέρεια (Καλλιθέας ή της Μυγδονίας).
Για τους συμβούλους της τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου σημειώνονται έως δύο σταυροί προτίμησης.


Για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σε ό,τι αφορά την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι εκλογείς από την περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης έχουν το δικαίωμα να σημειώσουν τέσσερις σταυρούς προτίμησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.