Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Παρουσίαση ψηφοδελτίου «Μπροστά ο άνθρωπος - Ευθ. Φωτόπουλος» την Παρασκευή 3/5

Τους υποψήφιους της δημοτικής παράταξης «Μπροστά ο άνθρωπος» θα παρουσιάσει ο υποψήφιος  Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στις 20.30’, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου «Κωνσταντίνος Θεοφάνης».
«Η εκδήλωση της παράταξής μας στέλνει το μήνυμα της ανοιχτής πρόσκλησης προς όλους τους πολίτες του Δήμου Δέλτα να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια να σηκώσουμε ψηλά τον τόπο μας. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 και βάζει μπροστά τον άνθρωπο, τον τόπο και τις αξίες μας! Μια προσπάθεια πετυχημένη, παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η οικονομική κρίση, στην οποία συστρατεύονται καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες κατανοώντας το έργο μας και τις αρχές τις οποίες υπηρετούμε» δήλωσε σχετικά ο υπ. Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.
--

ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
"ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Τ 6974192526

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.