Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΔΑΣΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΔΑΣΩ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


Παραμονές εορτών στις 20 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.  

            Οι μικροί  αθλητές είχαν την ευκαιρία, εκτός από το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο, να διαγωνισθούν και σε άλλα παιχνίδια που οργάνωσαν οι προπονητές τους. Εκτός από αθλοπαιδιές έπαιξαν κοροΐδο, ποδοβόλεϊ, αγαλματάκια, τσουβαλοδρομίες κλπ.
            Μεγάλη έκπληξη ήταν για τους μικρούς αθλητές η έλευση του Αϊ Βασίλη, που φρόντισε να έχει μαζί του και διάφορα δώρα. Μοίρασε σε όλα τα παιδιά ένα ζευγάρι γάντια με το σήμα του ΔΑΣΩ, και ένα κασκόλ, για τις κρύες- δύσκολες προπονήσεις και αγώνες  του χειμώνα. 
            Οι μητέρες φρόντισαν να υπάρχουν διάφορα χριστουγεννιάτικα εδέσματα τα οποία και γευτήκαν όλοι οι παραβρισκόμενοι γονείς και παιδιά.
Στην γιορτή δόθηκε ένα κάδρο με μια στολή όπου υπάρχει το λογότυπο του χορηγού της ομάδας του ΔΑΣΩ. Το κάδρο στον κο ΚΛΕΟΠΑ  ΠΑΓΙΔΑ  παρέδωσε ο Γ. Γ. του Συλλόγου μας  κος ΣΤΕΡΓΙΟΣ  ΜΠΑΤΟΣ. 
Η γιορτή ολοκληρώθηκε ψάλλοντας τα κάλαντα και  με μια ομαδική φωτογραφία όλων των παραγόντων και των συντελεστών της γιορτής. Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας Ντάρο Παναγιώτη, Καπασακάλη Τάσο, Κούντη Δημήτρη, Χασιρτζόγλου Ιορδάνη όπως τα μέλη της διοίκησης που στήριξαν ενεργά την εκδήλωση. Ανανεώθηκε το ραντεβού  για το 2019 πλέον.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.