Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί στις αποθήκες Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ προσφύγων οι οποίες διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί στις αποθήκες Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ενώ ανάλογα επεισόδια σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε Μυτιλήνη και Σάμο.

Ολα ξεκίνησαν από έναν καυγά μεταξύ δύο Σύρων, για τη χρήση μιας ηλεκτρικής πρίζας. Ομως το πεισόδιο άργησε να πάρει διαστάσεις καθώς ενεπλάκησαν σε αυτό περίπου 50 άτομα.

Ένας από τους εμπλεκόμενους τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε στο χέρι έναν άλλο πρόσφυγα, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο χέρι. Η ένταση εκτονώθηκε μόλις έφτασαν στο κέντρο φιλοξενίας του Ωραιοκάστρου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι στα κέντρα φιλοξενίας που έχουν δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου είναι ήδη εγκατεστημένοι περίπου 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες προκαλώντας την αντίδραση της δημοτικής αρχής και των κατοίκων.

northpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.