Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε για 34η φορά η πασχαλινή χορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΜΠΣ Μεσαίου "ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ", τη δεύτερη μέρα του Πάσχα Δευτέρα 2 Μαίου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού λόγω καιρού. Στην εκδήλωση αυτή έγινε διαγωνισμός τσουγκρίσματος αυγών με νικητή για τους μεγάλους τον Σταμάτη Μουρατίδη, δεύτερο τον Σταύρο Μαρμαρίδη και τρίτο τον Αναστάσιο Θ. Μαρμαρίδη και από τους μικρούς νικητής ήταν ο Νικόλαος Μουρατίδης, δεύτερος ο Αναστάσιος Σ. Μαρμαρίδης και τρίτος ο Δημήτριος Χ. Λαζαρίδης. Οι τρεις πρώτοι νικητές και ο τελευταίος βραβεύτηκαν με δώρα από το τμήμα χειροτεχνίας του συλλόγου μας. Στην πασχαλινή εκδήλωση χόρεψαν τα δυο συγκροτήματα του συλλόγου. Στη λύρα ήταν ο Κωνσταντίνος Σαβιολάκης και στο νταούλι ο Γεώργιος Ν. Μαρμαρίδης. Στους δε παρευρισκομένους μοιράστηκαν κόκκινα αυγά, τσουρέκια και αναψυκτικά. Στο τέλος της εκδήλωσης έλαβε χώρα το κάψιμο του Ιούδα, ένα παλιό έθιμο που συμβολίζει το κάψιμο του κακού και την αρχή μιας νέας ζωής, μιας νέας ελπίδας για τον άνθρωπο.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Φωτιάδου. Την εκδήλωση τίμησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιος Λαζαρίδης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μεσαίου ευχαριστεί όλους τους κατοίκους που πρόσφεραν τσουρέκια και χυμούς, την Ευαγγελία Βαρλατσάνη και τα Αυγά Κάρτζια για την προσφορά των αυγών και την οικογένεια Τσολακίδη για την μικροφωνική. Τέλος ευχαριστεί όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση αυτή και μας τίμησε με την παρουσία του στο ξεκίνημα μας.
Για περισσότερες φωτογραφίες:
https://www.facebook.com/media/set/…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.