Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Παιδόπολη "Άγιος Δημήτριος" στο Ωραιόκαστρο. Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου


Η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar υπέρ της ενίσχυσης των δράσεών της, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10.00 π.μ. έως και τις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις της, στην Παιδόπολη «Άγιος Δημήτριος» στο Ωραιόκαστρο (οδός Στεφανίδη άνευ αριθμού).
Εκπλήξεις, μουσική, φαγητό και πολλά πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα περιμένουν τον κόσμο που θα επισκεφτεί το χώρο!
Στο bazaar θα υπάρχουν ζωντανή μουσική και πεντανόστιμες ψητές λιχουδιές στο μπάρμπεκιου ,ενώ όσοι θέλουν να ψωνίσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενόψει των εορτών έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα είδη, γλυκά, κεραμικά, λουλούδια από το εργαστήρι, είδη οικιακής χρήσης, βιβλία, ρούχα καθώς και πολλά ακόμα ωραία αντικείμενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.