Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μεγάλες ουρές στις τράπεζες από τους συνταξιούχους – Μεταμεσονύχτια αθλιότητα από το ΥΠΟΙΚ για «αλφαβητική εξυπηρέτηση»

Μεγάλες ουρές σχηματίζουν, από νωρίς το πρωί, οι συνταξιούχοι έξω από τα περίπου 1.000 τραπεζικά υποκαταστήματα που άνοιξαν σήμερα για την εξυπηρέτησή τους.
Υπενθυμίζεται ότι τα τραπεζικά υποκαταστήματα θα λειτουργήσουν για τρεις μέρες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες.
Οι συνταξιούχοι θα μπορούν να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνο στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Παράλληλα θα ξεκινήσει η διαδικασία για έκδοση χρεωστικών καρτών, ώστε να μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank και η Alpha Bankανακοίνωσαν ότι εξυπηρετούν τους συνταξιούχους με αλφαβητική σειρά ως εξής:
Ημερομηνία εξυπηρέτησης - Επώνυμο
Τετάρτη 1.7.2015 : Α – Ι
Πέμπτη 2.7.2015 : Κ – Μ
Παρασκευή 3.7.2015 : Ν – Ω
Η κυβέρνηση, διά του υπουργείου Οικονομικών, ανακοίνωσε την... ιδέα της για την αλφαβητική σειρά εξυπηρέτησης στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, αφήνοντας τους περισσότερους συνταξιούχους χωρίς ενημέρωση να στηθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ουρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.