Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΑΙΟΥ.



Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη ευλάβεια οι τριήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ησυχαστηρίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ στο Μεσαίο. 
Οι ιερές ακολουθίες ξεκίνησαν από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015,το απόγευμα 7 - 7:30 έγινε παράκληση στην Παναγία. Μετά έγινε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας συνοδευόμενης από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα" και του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Λαγκαδα Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου κι ακολούθησε ο μέγας εσπερινός. Την Τετάρτη 10 Ιουνίου το πρωί έγινε ο Όρθρος και το ιερό ευχέλαιο, το απόγευμα, παραμονή της γιορτής, έγινε ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Και την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωί έγινε Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Γέροντα Χρυσοστόμου. 
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις έκλεισαν το απόγευμα με παράκληση στην Παναγία Άξιον Εστίν, εσπερινό και το κτητορικό μνημόσυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.