Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου: Η ΕΠΣΜ έχει μετατραπεί σε ρουσφετολογικό μηχανισμό.

Δελτίο τύπου
«Ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκαστρου εκφράζει την «ευγνωμοσύνη » του στην αρμόδια επιτροπή και στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ γιατί επιβεβαίωσαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι έχουν οριστικά μετατραπεί , με πρόσχημα τις επικείμενες εκλογές , σε ρουσφετολογικό  μηχανισμό. Δεν δίστασαν να προβούν και στην πιο ακραία ανομία για να εξασφαλίσουν έστω και μια ψήφο.
Η τιμωρία στον Σύλλογο μας επιβλήθηκε μετά από ένσταση ενός  σωματείου που όλοι γνωρίζουν  , ακόμη και οι ίδιοι οι διοικούντες  της ΕΠΣΜ, ότι χρησιμοποιεί παράνομα ποδοσφαιριστές, και ότι έπρεπε λόγω της απειλής και της χρήσης βίας , να αποκλειστεί από το πρωτάθλημα . Αυτή η συμπεριφορά δεν πρόκειται να μας τρομάξει ούτε να μας « συνετίσει ». Θα εξακολουθούμε να έχουμε το θάρρος της γνώμης και θα πραγματοποιούμε παρεμβάσεις  με ανεξάρτητη φωνή όταν διαπιστώνουμε  τα κακώς κείμενα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ανομίας κρίθηκε προφανώς από την ΕΠΣΜ , ότι είναι ασήμαντη λεπτομέρεια να κληθούμε σε απολογία , ενώ ταυτόχρονα επιβράβευσαν  έμμεσα  το σωματείο που σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος αυτού, άσκησε βία σε ολόκληρη την αποστολή της ομάδας μας, βία την οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ούτε η αστυνομία που αναγκαστήκαμε να καλέσουμε για να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα όλης της ομάδος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.