Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Στην επόμενη φάση ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου,νίκη μέσα στο Μεσαίο.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και την παράταση, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-3, παίρνοντας την πρόκριση για την 2η φάση των play off του ομίλου με τους Ακρίτες.
20150516_170043Η Αστραπή Μεσαίου ήταν αυτή που ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας από το 6ο λεπτό να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά του Μαρκίδη, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Τσολακίδη από πλάγια θέση, χτύπησε αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καζάντζη και στη συνέχεια προσέκρουσε στο αριστερό!


Παρότι στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε καλύτερα ο Κεραυνός, το Μεσαίο είχε την πιο κλασσική ευκαιρία, όταν σε φάουλ του Βιλανάκη, ο Καζάντζης απέκρουσε, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν κόρνερ! Οι φάσεις δεν τελειώσαν εδώ για την Αστραπή Μεσαίου, αφού ο Γρηγόρης Μανελίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Καζάντζη να λέει «Όχι» για ακόμα μια φορά.
20150516_171401
20150516_170043Η… τιμωρία της Αστραπής Μεσαίου ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Κωσταντάκας μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Ουσταμπασίδη, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Σε κείνο το σημείο, φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του Μεσαίου έμεναν από δυνάμεις, με αποτέλεσμα η καλά γυμνασμένη ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου να κάνει το 1-2 με φοβερό φάουλ του Ουσταμπασίδη περίπου 20 μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή. Το τελικό 1-3 διμοαρφώθηκε από τον Κωσταντάκα που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από μπαλιά του Στέλιου Ουσταμπασίδη.
Τέλος, οι παράγοντες, ο προπονητής και οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ευχαρίστησαν δημόσια την διοίκηση της Αστραπής Μεσαίου για την άψογη φιλοξενία της παρά την κρισιμότητα του αγώνα.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-3
Σκόρερς: Μαρκίδης 6’/ Κωσταντάκας 75′, 104′ ,Ουσταμπασίδης 98′
Διαιτησία: Τεβεκέλης (Παπαδόπουλος Η. – Χαδήμογλου)
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ: Τσολακίδης Κ., Μαρμαρίδης Αν. (90′ Μαρμαρίδης Χ.), Μαρμαρίδης Αλ., Μπέκας, Πασχαλίδης (46′ Ανανιάδης), Λαζαρίδης, Σουκάντος, Βιλανάκης Κ., Μανελίδης, Τσολακίδης Γ., Μαρκίδης (66′ Βιλανάκης Α.)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Καζάντζης, Λιάτσικος, Πουσουλίδης, Μαρκίδης, Παπουλίδης, Ουσταμπασίδης, Ευσταθιάδης (79′ Κόντος), Μπαγκνταρασιάν, Κωσταντάκας (119′ Στεφανίδης), Γαβρίδης, Εξαδάχτυλος
 Φωτορεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης

EPSM24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.