Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΦΟΥΝΑΚΗ

Μετά λύπης μου διάβασα την Κυριακή 5/4/15 σε ενημερωτικές ιστοσελίδες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου πρόταση τοπικής συμβούλου της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου με την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» για την αξιοποίηση του αλσυλλίου της Γαλήνης. Μια πρόταση, η οποία φαίνεται πως ήρθε… κατόπιν εορτής, καθώς στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 3/4/2015 ενημέρωσα την εν λόγω τοπική σύμβουλο ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε σχετικές ενέργειες αξιοποίησης τόσο του συγκεκριμένου αλσυλλίου, όπως επίσης για το αλσύλλιο του Παλαιοκάστρου (δίπλα στον Άγιο Αθανάσιο), το πάρκο του Καλόγερου, τη λίμνη του Ωραιοκάστριου και την περιοχή της λαϊκής αγοράς στο Παλαιόκαστρο, θέματα τα οποία είχαν συζητηθεί σε προηγούμενα συμβούλια, από τα οποία η τοπική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» δυστυχώς απουσίαζε και δεν φρόντισε να ενημερωθεί.

Για την καλύτερη ενημέρωση όλων σας γνωστοποιούμε τις ενέργειες που κάναμε τόσο εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Συγκεκριμένα, στις 27.01.15 με επιστολή μας προς την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ζητήσαμε την αποκατάσταση ζημιών που είχαν προκληθεί στον περιβάλλοντα χώρο του αλσυλλίου της Γαλήνης και στις 12.02.15 με επιστολή μας προς το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης ζητήσαμε ξύλινες περιφράξεις, τραπεζόπαγκους, κιόσκια και μια ξύλινη πεζογέφυρα για τον οικισμό του Παλαιοκάστρου. Η ανταπόκριση του Δασαρχείου ήταν άμεση, όπου με αντιπροσωπεία 4 ατόμων και τη συμμετοχή τη δική μου και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκου Ιωσηφίδη έγινε αυτοψία όλων των σημείων και δόθηκε η σχετική έγκριση.

Κατόπιν τούτου, λυπάμαι ιδιαίτερα καθώς ένας νέος άνθρωπος και κατά επέκταση η παράταξη στην οποία ανήκει, ακολουθούν τακτικές καπήλευσης των προτάσεων και των πράξεων κάποιων άλλων. Κύριοι και κυρίες δεν σας τιμά ούτε ως άτομα, ούτε ως παράταξη.

Η δημοτική παράταξη στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος της είναι ανοικτή σε κάθε πρόταση, που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Μιχαήλ Κουφουνάκης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας

Ωραιοκάστρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.