Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου!

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων και μελών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων στο κέντρο διασκέδασης rose garden, όπου στην κυριολεξία δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από την προσέλευση του κόσμου!
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΩΦ κ. Ηρακλής Τσακαλίδης ο οποίος στον λόγο του αναφέρθηκε  στη πλούσια δράση του συλλόγου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Για μας Σύλλογος δε είναι μόνο η εκμάθηση παραδοσιακών χορών, αποστολή του Συλλόγου είναι και η χορωδία, η θεατρική ομάδα, η τράπεζα αίματος, η εκμάθηση ποντιακής λύρας, πάνω από όλα όμως αποστολή ενός Πολιτιστικού Συλλόγου είναι να συμβάλει σε κοινωνικές δράσεις".
 Στην αρχή της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και δύο νεοεισαχθέντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στους οποίους δόθηκε τιμητικά απο ένα tablet.
Δείτε το σχετικό βίντεο 1

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος κ.Πέτρος Αταμιάν, ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Δίγκαλης, ο αντιδήμαρχος κ.Καραστερίου Ευάγγελος, ο αντιδήρχος κ.Κυριάκος Ιωσηφίδης οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Χατζηαντωνίου Ευάγγελος, Σημαιοφορίδης Θεόφιλος(Λάκης), η δημοτική σύμβουλος  κια Ρένα Αντωνιάδου Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ,  ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γιώργος Παπακωνσταντίνου επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ» και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κανταρζής Ευάγγελος.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.