Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Εντυπωσιακή η Καρναβαλική Παρέλαση στο Ωραιόκαστρο! Όλη η παρέλαση σε βίντεο.

Χαμός σήμερα στο Ωραιόκαστρο! Ξεπέρασε και τους πλέον αισιόδοξους η εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή κόσμου στη Καρναβαλική Παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία από τον Δήμο Ωραιοκάστρου και με την συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου αλλά και του Δήμου Ξάνθης. Χιλιάδες κόσμου από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης απόλαυσαν τους εκατοντάδες καρναβαλιστές που αποτελούνταν κυρίως από μαθητές των σχολείων  και μέλη των  Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ωραιοκάστρου και με την συμμετοχή αρμάτων που ήταν χορηγία του δήμου Ξάνθης. (Δυστυχώς έλαμψαν με την απουσία τους σύλλογοι κυρίως από την ενότητα της Καλλιθέας εκτός του Π.Σ. Νεοχωρούδας , η συμμετοχή του οποίου απέσπασε πάρα πολλά χειροκροτήματα καθώς και του ΜΠΣ Μεσαίου "Ο ΠΟΝΤΟΣ"!)
Δύο ήταν οι θεματικές ομάδες των καρναβαλιστών που επιλέχθηκαν από  επιτροπή της Ξάνθης για να συμμετέχουν και να  μεταφερθούν δωρεάν την επόμενη Κυριακή στο Καρναβάλι της Ξάνθης,  η σχολή χορού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με το γκρουπ "Salsamen and Salsawomen" και η ομάδα της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου.

Παρά το μικρό χρονικό σχετικά διάστημα που μεσολαβούσε από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την διοργάνωση της Καρναβαλικής Παρέλασης μέχρι την πραγματοποίησή της, εν τούτοις το οργανωτικό αποτέλεσμα  της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακά επιτυχημένο και γιαυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο Ωραιοκάστρου αλλά και σε όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο εγχείρημα αυτό. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών αλλά κυρίως του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση,  δικαίωσε απόλυτα τις προσπάθειές τους. Η αγορά του Ωραιοκάστρου με την επίσκεψη σήμερα χιλιάδων πολιτών από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης πήρε κάποιες οικονομικές ανάσες, γιαυτό και ο θεσμός αυτός πρέπει να συνεχιστεί και να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο από τον εμπορικό κόσμο του πόλης.

Η παρέλαση ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί:




Ο ευχαριστήριος χαιρετισμός του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση.



Φωτορεπορτάζ απο την εκδήλωση:







































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.