Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η γιορτή των Θεοφανίων στο δήμο Ωραιοκάστρου

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθος κόσμου, που αψήφησαν το κρύο, πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανίων στο δήμο Ωραιοκάστρου. Εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και ο δήμαρχος, Αστέριος Γαβότσης παρευρέθηκαν στις δοξολογίες που πραγματοποιήθηκαν στους κατά τόπους ιερούς ναούς του δήμου μας, και στις τρεις δημοτικές ενότητες. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο δημοτικό κολυμβητήριο, όπου έξι κολυμβητές βούτηξαν στα νερά της πισίνας, με τον νεαρό, Γιώργο Γιοβανούδη να είναι ο τυχερός που άγγιξε πρώτος το Σταυρό, αποσπώντας τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων των παρευρισκομένων. Αμέσως μετά το πέρας της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και πρόοδο σε όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.