Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Με τη συμμετοχή των φίλων και μελών της Ε.Π.Ω.Φ. ,πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας


Με τη συμμετοχή των φίλων και μελών της Ε.Π.Ω.Φ. ,πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας την Κυριακή 18 Ιανουαρίου σε αίθουσα του πολυχώρου ‘ROSE GARDEN' , η οποία παραχωρήθηκε δωρεάν από την διεύθυνση για την εκδήλωση αυτή.
Με την ευλογία των πατέρων της εκκλησίας μας ,πήραμε ευχές για το νέο έτος, έχοντας την ευκαιρία να τιμήσουμε αι δυο μέλη της Ε.Π.Ω.Φ., τα οποία έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στο σύλλογο μας ,τον κ. Γεώργιο Ξανθόπουλο και την κ.Θεοδώρα Κιμισκίδου.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος κος Αστέριος Γαβότσης ,ο αντιδήμαρχος πολιτικής και πολιτισμού κος Αταμιάν Πέτρος ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος κος Ιωσηφίδης Κυριάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θανάσης Καρύδης ,ο πρόεδρος επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Παντελής Πορφυριάδης , η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ω. κα Αντωνιάδου Ρένα οι δημοτικoί σύμβουλοι Σημαιοφορίδης Θεόφιλος (Λάκης), Ευάγγελος Κανταρτζής, Πολυχρονίδης Ανέστης,και Θέμελης Άγγελος ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Mιχάλης Κουφουνάκης και η τοπική σύμβουλος κ.Βασιλική Λύσσα ,καθώς και πρόεδροι σωματείων και μέλη Δ.Σ. των αδελφών ποντιακών συλλόγων .
Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν η κα Λίτσα Παπαδοπούλου ( πρόεδρος του ΣΠΟΣ ν. Θεσσαλονίκης) και ο Γιώργος Αμανατίδης , οι οποίοι έλαβαν από ένα βιβλίο με τίτλο ΄΄ Η δισκογραφική καριέρα του Βασίλη Τσιτσάνη ΄΄ , του Νίκου Ορδουλίδη (πρώτου χοράρχη της Ε.Π.ΩΦ ) με ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα.
Η εκδήλωση έκλεισε με τους Γιάννη Τριανταφυλλίδη στη λύρα και Αλέξη Ανδρεάδη στο νταούλι που ένωσαν για ακόμα μια φορά αρμονικά τις μελωδίες τους ξεσηκώνοντας το πλήθος μ ένα σύντομο πρόγραμμα.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλες τις κυρίες του συλλόγου για τα εδέσματα που προσέφεραν στον πλούσιο μπουφέ μας .

Ωραιόκαστρο 19/01/2015
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                            ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.