Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Ο Πόντος» και Συμμετοχή του μεγάλου χορευτικού συγκροτήματος του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Ο Πόντος» στον Άγιο Θεόδωρο Γαβρά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγιασμός του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Ο Πόντος» και Συμμετοχή του μεγάλου χορευτικού συγκροτήματος του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Ο Πόντος» στον Άγιο Θεόδωρο Γαβρά

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Ο Πόντος» για τη νέα χρονιά 2014-2015. Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Σταύρος Κυρσταυρίδης.
Στον χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Αμανατίδης μίλησε στους παρευρισκόμενους για τη νέα χρονιά και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία των τμημάτων (χορευτικά, τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας, θέατρο παιδικό και ενηλίκων, σκίτσο και χειροτεχνίες).
Στον αγιασμό λειτούργησε και έκθεση χειροτεχνίας από την Ελπίδα Γρηγοριάδου.
Στο τέλος δόθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιος Ι. Λαζαρίδης, ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γεώργιος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος κι ο γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού Ηλίας Χρυσοστομίδης και Δημήτριος Γέρανλης και πολύς κόσμος.
 --------------------------------------------------------------------------------

 Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 μετά τη Θεία Λειτουργία στο Ναό του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά  στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το ομώνυμο σωματείο με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε με επιτυχία και το μεγάλο χορευτικό συγκρότημα του  συλλόγου Μεσαίου «Ο Πόντος» κι απέσπασε τα χειροκροτήματα του κόσμου. Λύρα έπαιξε ο Παύλος Αμανατίδης.




Πηγή: Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Ο Πόντος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.