Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δάκης Μανουσάκης: Όλα κάτω από το μηδέν.

Δελτίο τύπου 22/5/2014

Όλα κάτω από το μηδέν. Πολιτική προστασία, υποδομές, παιδεία, σχολική στέγη και κυρίως οι κοινωνικές σχέσεις μεταξύ πολιτών και θεσμών. Αν σε όλο  το διάστημα της θητείας σας κ. Σαραμάντο, είχατε βγει στους δρόμους,  όπως βγαίνετε τις τελευταίες 15 ημέρες, πλησιάζατε, ενδιαφερόσασταν για όλα αυτά τα απλά και καθημερινά, που παραμένουν άλυτα προβλήματα, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να μπούμε σε μια πολιτική διαδικασία εμείς όλοι οι απλοί πολίτες.

 Όμως εσείς περάσατε τη θητεία σας κλεισμένος στον δικό σας κόσμο. Δεν μας δώσατε την παραμικρή σημασία. Απορούμε λοιπόν με ποια λογική προσπαθείτε να μας πείσετε.

Για τα τόσα που θέλατε και θέλετε να κάνετε για εμάς. Μια είναι η απάντηση. Είναι η εικόνα αυτού του τόπου και των πολιτών που την ζουν. Την γνωρίζετε αλήθεια;

Κρατήστε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σας. Μη δίνετε την αφορμή να σας αποκαλέσουμε πολιτικά θρασύ. Διότι μόνο θράσος είναι να μας θυμάστε μετά από περίπου τέσσερα χρόνια.   

Θα έπρεπε κ. Σαραμάντο να έχετε αντιληφθεί, ότι το δημαρχείο, είναι ένας μικρός ναός της δημοκρατίας και όχι το τσιφλίκι σας.

Δάκης Μανουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.