Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ε. ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ: Όλοι μας την ερχόμενη Κυριακή , να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Αστέριου Γαβότση.



Ωραιόκαστρο 22 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ –  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ          ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                            ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ


Βαθιά  συγκινημένος  θα ήθελα καταρχήν  να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες  που  τίμησαν τόσο εμένα  όσο και το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης  μου  με την ψήφο τους την προηγούμενη Κυριακή αλλά και για  την αποδοχή που εισπράξαμε και αισθανθήκαμε   κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και μας έδωσαν την ευκαιρία  να αποδείξουμε έμπρακτα, με το πολύ υψηλό ποσοστό για πρωτοεμφανιζόμενο συνδυασμό, ότι ήμασταν η μοναδική  ανιδιοτελής ομάδα υποψηφίων, στελεχωμένη από ικανότατους  υποψηφίους, που δεν είχαν κανένα προσωπικό συμφέρον  και   θα μπορούσε πραγματικά να φέρει  την   αλλαγή   στο Δήμο μας με έργα και  μεταρρυθμίσεις .
Η απογοήτευση και η πικρία   για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε  την διοίκηση του Δήμου μας την ερχόμενη  Κυριακή  είναι  εμφανής, πάρα  ταύτα  δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό, αλλά πρέπει να αξιολογήσουμε  στο σύνολό του  το  διαμορφωμένο  εκλογικό αποτέλεσμα. Η παράταξή μας , αν και εμφανίσθηκε στο πολιτικό προσκήνιο  τους τελευταίους τρεις μήνες , κατάφερε, με την δυναμικότητα και τον ενθουσιασμό που την διακρίνει, να αποσπάσει την εμπιστοσύνη  μεγάλου αριθμού  συμπολιτών  μας  και να  σταθεί  επάξια  στην μάχη για την διεκδίκηση της  ηγεσίας του Δήμου μας. Απέναντι σε αυτούς τους  συμπολίτες μας  που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμάς,  πρέπει και οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να διαχειριστούμε την πολιτική δύναμη που μας  έδωσαν , προς το συμφέρον όλων μας .
Το εκλογικό αποτέλεσμα  στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και στους δύο  υποψηφίους  Δημάρχους , ότι ο δημότης Ωραιοκάστρου  δεν   θα δεχθεί  άλλο  την κοροϊδία, δεν θα δεχθεί  να διοικείται από   δημάρχους που αποφασίζουν και διατάσσουν αλλά και δεν θα δεχθεί  να διοικείται από αδιάφορους   συμβούλους  που δεν έχουν την βούληση    να διαχειριστούν την εξουσία που τους αποδίδεται προς όφελος του Δήμου μας.
Μπροστά στο δίλημμα  που μας τίθεται  για το ποιον θα ψηφίσουμε την ερχόμενη δεύτερη Κυριακή των Εκλογών, πρέπει να σταθμίσουμε τα υπέρ και τα κατά της  εκάστοτε επιλογής μας , γιατί πρέπει να  υπάρχει επιλογή! Η αποχή  δεν συνιστά  έκφραση της ύψιστης  αρχής  του δημοκρατικού πολιτεύματος  και  μαζί με την επιλογή του λευκού ψηφοδελτίου, ευνοεί πάντοτε  την  πρώτη σε  ψήφους  παράταξη . Έχουμε την δυνατότητα επιλογής είτε του νυν Δημάρχου που έλαμψε  επί τρία και πλέον έτη   με την ανικανότητά του και την απραξία  είτε την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου κ. Γαβότση, ο οποίος  δεν διετέλεσε ποτέ Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου και επομένως δεν μπορούμε να τον  κρίνουμε    με αυτήν την ιδιότητα , στην παρούσα φάση. Για εμάς όπως και για όλους τους ψηφοφόρους μας  η επιλογή είναι ιδιαίτερα  δύσκολη,  πρέπει όμως να πάρουμε  θέση  υπέρ κάποιου εκ των δύο  υποψηφίων , προκειμένου   να  αξιοποιήσουμε  την δύναμη που μας δόθηκε από εσάς , αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του τόπου μας .
Η διαχείριση της πολιτικής μας δύναμης  προερχόμενης από εσάς , έχει ως μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του Δήμου μας , δεν περιέχει κανένα προσωπικό συμφέρον , κανενός από εμάς , αλλά  ως μοναδικό κριτήριο έχουμε το ποιος από τους δύο υποψηφίους  θα μπορέσει να προσφέρει  περισσότερα στον τόπο μας , ασπαζόμενος  βασικές  προτάσεις  του προγράμματος  μας .
Στην   αναζήτηση  της καλύτερης επιλογής στήριξης υποψηφίου , μόνο ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γαβότσης  ήρθε σε επαφή μαζί μας και  ανέλαβε  υπεύθυνα  την υποχρέωση  να  υλοποιήσει   βασικές   προγραμματικές προτάσεις μας για έργα στο Δήμο μας . 
Ο κ. Σαραμάντος δεν επικοινώνησε  καν μαζί μας. Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα και τονίζοντας  ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ, ότι γνώμονας της παράταξης μας για την  επιλογή  στήριξης  υποψηφίου  δημάρχου είναι αποκλειστικά και μόνο  το συμφέρον του τόπου μας και τίποτα άλλο, χωρίς προσωπικά κέρδη και θέσεις  εξουσίας εκ μέρους  μας , πρέπει  όλοι μας  την ερχόμενη Κυριακή , να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Αστέριου Γαβότση , όντας πεπεισμένοι ότι  θα γίνουν  κάποια έργα στο Δήμο μας για το καλό όλων μας . Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί  επιλογή ανάγκης  τη δεδομένη στιγμή και δεν σημαίνει καμία  συγχώνευση με την παράταξη του κ. Γαβότση . Η παράταξη μας ήταν και θα είναι  αυτόνομη και ανεξάρτητη , ανοιχτή σε όλους  και με προσδοκία να αναλάβει στις επόμενες  εκλογές την διοίκηση του Δήμου μας .
Εμείς , η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ- ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ θα συνεχίσουμε  τον αγώνα μας ως αντάξιοι εκπρόσωποι σας  , θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε  για ένα καλύτερο Δήμο  και υποσχόμαστε  από τις θέσεις που μας εμπιστευθήκατε να  αγωνιστούμε  για την  όσο το δυνατό  μεγαλύτερη υλοποίηση των προεκλογικών μας υποσχέσεων  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.