Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δήλωση Δημήτρη Μαπίτσιου



Ωραιόκαστρο 22 Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου
Δήλωση Δημήτρη Μαπίτσιου
Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,
Σας ευχαριστώ πολύ για την δύναμη , έμπνευση και εμπιστοσύνη σας στις δημοτικές εκλογές .
Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξη, ανοχή και κυρίως αντοχή της κατά την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα .
Δεσμεύτηκα απέναντι σας να  συνεχίσω με την ίδια δύναμη και εμπιστοσύνη που άντλησα από εσάς και σας προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο . Πιστεύω ότι βασική προϋπόθεση επιτυχίας της παραπάνω δέσμευσης μας είναι η συνεργασία μας με παρατάξεις οι οποίες έχουν την διάθεση και δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας ( ακούω >>>> κατανοώ , συζητώ >>>>> εφαρμόζω  )  , όπως η παράταξη  της Δύναμης  Δημιουργίας – Νέα Πρόταση .
Η παράταξη του Κ. Αστέριου Γαβότση, σε μεγάλο ποσοστό αποτελείται από στελέχη τα οποία έχουν αυτό το χάρισμα / ικανότητα  και για αυτό σας διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μου μαζί της να είναι για ακόμη μια φορά αντάξια της εμπιστοσύνης σας .
…….Πότε οι μετάνοιες θα σταματήσουν να έρχονται πάντα  τόσο αργά ? Πότε οι άνθρωποι θα σταματήσουν να ζητάνε  συγχώρεση από πτώματα ?....... 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΜΑΠΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.