Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αντωνιάδου – Σπυρίδου Φωτεινή: Υιοθετώ την απόφαση του συνδυασμού, την υποστηρίζω και την κάνω γνωστή.



Ωραιόκαστρο 22 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

ΔΗΛΩΣΗ

Φίλες και φίλοι,

Στους δύσκολους σημερινούς καιρούς οι Δήμοι έχουν ανάγκη από ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν πραγματικά να προσφέρουν. Χωρίς ανταποδόσεις και χωρίς απώτερους σκοπούς.
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο κι έχει ανάγκη από την συσπείρωση της κοινωνίας πάνω σε μια δημιουργική και ρεαλιστική ατζέντα και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι η συγκρότηση μιας ευρύτερης κοινωνικής πλειοψηφίας που θα διατυπώσει με σοβαρότητα και θα καθορίσει με την ψήφο της το μέλλον μας.
Οι κάτοικοι του Δήμου μας πρέπει να ανατρέψουν τις πελατειακές δομές και τις ''προσωπικές πολιτικές'' που έχουν ταλαιπωρήσει τον τόπο μας εδώ και χρόνια. Σε τοπικό, τουλάχιστον, επίπεδο οι δημότες ενωμένοι μπορούν να παράγουν αποτελέσματα που θα φέρουν την περιοχή μας στο επίπεδο που της αρμόζει αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τόσο της δικιάς μας, όσο και των παιδιών μας
Στην αφετηρία της β΄ Κυριακής, θα μπορούσε να πει κανείς, οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων και υποψήφιοι κινούνται από αγνά «ελατήρια» και αληθινό ενδιαφέρον για τα κοινά θέτοντας τον εαυτό τους στην κρίση των συνδημοτών μας. Δεν αναζητούμε Μεσσία, αλλά μόνο άνθρωπο με διάθεση για προσφορά, με οράματα και σοβαρά προγράμματα. Ως υποψήφια με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση» συντάσσομαι με την απόφαση της ολομέλειας  των υποψηφίων της Παράταξής μας όπου με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς και συλλογικές διαδικασίες, μετά από δύο συνεδριάσεις τη Δευτέρα και Τρίτη βράδυ, αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Αστέριου Γαβότση, με ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλλά και ΑΝΑΓΚΑΙΑ προϋπόθεση: Να γίνουν στο σύνολο τους αποδεκτές οι βασικές αρχές του προγράμματος μας. Πέρα από προσωπικά θέλω, προσωπικές απόψεις –κι εγώ, όπως οι συνυποψήφιοί μου- υιοθετώ την απόφαση του συνδυασμού, την υποστηρίζω και την κάνω γνωστή.
Αντωνιάδου – Σπυρίδου  Φωτεινή, καθηγήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.