Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι νέοι δήμαρχοι στο νομό Θεσσαλονίκης

Σχεδόν οριστικά πρέπει να θεωρούνται τα αποτελέσματα της κάλπης για τους δήμους της Θεσσαλονίκης.
Από την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινά η νέα αυτοδιοικητική θητεία, κάποιοι δημαρχιακοί θώκοι θα αλλάξουν χέρια ενώ σε ορισμένους δήμους δε θα αλλάξει κάτι μιας και επανεξελέγησαν οι απερχόμενοι δήμαρχοι.
Στον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης ανανέωσε τη θητεία του, επικρατώντας του Σταύρου Καλαφάτη.
Στο δήμο Βόλβης παραμένει δήμαρχος ο Διαμαντής Λιάμας, μετά από μια σύντομη θητεία όπου αντικατέστησε τον Δημήτρη Γαλαμάτη.
Στο δήμο Δέλτα ο Μίμης Φωτόπουλος παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Γλώσση αφού επικράτησε στην μεταξύ τους αναμέτρηση.
Στο δήμο Θερμαϊκού ο Γιάννης Μαυρομάτης επανέρχεται στη θέση του δημάρχου μετά τη θητεία του ως δήμαρχος Μηχανιώνας αφού τελικά επικράτησε του Γιώργου Τσαμασλή.
Τίποτα δεν αλλάζει στο δήμο Καλαμαριάς αφού ο Θεοδόσης Μπακογλίδης ανανέωσε τη θητεία του.
Στο δήμο Λαγκαδά επανέρχεται στο δημαρχιακό θώκο ο Γιάννης Καραγιάννης, επικρατώντας του απερχόμενου δημάρχου Γιάννη Αναστασιάδη.
Παραμένει για μια ακόμα θητεία δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης αφού επικράτησε άνετα του πρώην δημάρχου Νεάπολης Γρηγόρη Χατζησάββα.
Νέα εποχή στο δήμο Χαλκηδόνας όπου δήμαρχος αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Τσουκνιδάς.
Αλλάζουν τα δεδομένα και στο δήμο Ωραιοκάστρου, με τον Αστέριο Γαβότση να επανέρχεται στη θέση του δημάρχου μετά από ένα μικρό διάλλειμα στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Στο δήμο Παύλου Μελά ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Διαμαντή Παπαδόπουλο.
Αλλαγή φρουράς και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, με τον Πέτρο Σούλα να αναλαμβάνει τα ηνία από τον Στάθη Λαφαζανίδη
Στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή, όπως και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος στη Θέρμη, διατηρώντας αμφότεροι την παράδοση των εύκολων επικρατήσεων τους στους δήμους που ήδη διοικούν. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Λάζαρο Κυρίζογλου στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, που ανανέωσε από την Α” Κυριακή τη θητεία του.

Πηγή: karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.