Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η παράταξη "Πολιτεία με Όραμα" επιμένει ότι πολίτες δέχονται ύποπτα τηλεφωνήματα για το τι ψήφισαν.

Δελτίο τύπου, 20-5-2014.

N E A  A N A K O I N Ω Σ Η

Χαιρόμαστε για την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας δημοσκοπήσεων επί της ενημέρωσης που εκδώσαμε σήμερα το πρωί, ασπαζόμαστε την τοποθέτησή της για το απόρρητο, όπως λέει, των τηλεφωνικών επικοινωνιών, λυπούμαστε όμως που συνδημότες μας γίνονται δέκτες τηλεφωνημάτων με την ερώτηση:

«Ποιον ψηφίσατε την α' Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Ωραιοκάστρου» χωρίς να υπάρχει κάποια διευκρίνιση ή να γίνεται αναφορά σε κάποια εταιρεία δημοσκοπήσεων.

Γραφείο Τύπου


Η ανακοίνωση της εταιρείας δημοσκοπήσεων

 Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Α. Γαβότση , που δημοσιοποιήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα με την υπογραφή «Γραφείο Τύπου» , όπου αναφέρεται πως «ουδεμία επίσημη δημοσκόπηση βρίσκεται σε εξέλιξη» και ότι υποβάλλεται ερώτηση «εκ του πονηρού», επειδή θεωρούμε ότι θίγεται η φήμη και η υπόσταση της εταιρίας μας δηλώνουμε ότι :
1.      Η εταιρία μας διεξάγει  επίσημη δημοσκόπηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου , σχετικά με την πρόθεση ψήφου στη δεύτερη Κυριακή. Όλοι οι ερωτώμενοι ενημερώνονται πριν από την έναρξη του ερωτηματολογίου ότι τους καλεί η εταιρία μας  ..
2.      Όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι προϋποθέσεις για την εμπιστευτικότητα των απαντήσεων και τη μη παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
3.      Ως συνέπεια των παραπάνω , καμία ερώτηση δεν είναι «εκ του πονηρού».
4.      Εντολέας της έρευνας είναι η παράταξη «Ωραιόκαστρο , Τώρα».
5.      Αναμένουμε διορθωτική δήλωση  στην ιστοσελίδα του κ. Γαβότση, επειδή είναι πιθανό η ανακοίνωση να προήλθε από άγνοια, κακή ενημέρωση  ή παρεξήγηση.
6.      Σε περίπτωση μη διόρθωσης, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος υπεράσπισης της εταιρικής μας φήμης.
Για την “to the point AE , ερευνών και επικοινωνίας”
Δημήτρης Κατσαντώνης
Πρόεδρος ΔΣ  και Διευθύνων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.