Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παπακωνσταντίνου-Γαβότσης, ΜΑΖΙ για το δήμο Ωραιοκάστρου που θέλουμε και μας αξίζει!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22.5.2014
ΜΑΖΙ για το  δήμο Ωραιοκάστρου
που θέλουμε και μας αξίζει
Την προηγούμενη Κυριακή, οι δημότες του Ωραιοκάστρου έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους: Προς τον απερχόμενο δήμαρχο, ότι δεν ανέχονται άλλη υποτίμηση της νοημοσύνης τους, καμία καταπάτηση των ηθικών τους αξιών, καμία ακόμη υποβάθμιση της ζωής τους. Και προς όλους εμάς, την ευθύνη να απαλλάξουμε τον δήμο μας από μια διοίκηση που ανεύθυνα, αυταρχικά και αναχρονιστικά, διόγκωσε αντί να λύσει τα προβλήματα του τόπου μας και τον οδήγησε σε αδιέξοδο.
Εμείς, που με μοναδικό κριτήριο το καλό του δήμου και των συμπολιτών μας ζητήσαμε τη στήριξή σας και μας εμπιστευθήκατε, που πιστεύουμε ότι ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, που έχουμε τη θέληση και την ικανότητα να προσφέρουμε το όραμα που αξίζει ο δήμος μας, έχουμε τώρα καθήκον να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Να ξεπεράσουμε όσα μας χωρίζουν και να αναζητήσουμε όσα μας ενώνουν. Μας δίνει δύναμη η αγωνία μας για το μέλλον, μας κάνει ανίκητους η αγάπη μας για τον δήμο μας και τους ανθρώπους του. Προχωράμε μπροστά, αποφασισμένοι, χωρίς συμβιβασμούς, με διαφάνεια σε κάθε συμφωνία, με σεβασμό σε κάθε αντίθετη άποψη, με πίστη σε κάθε δημιουργική συνεργασία. Συνθέτουμε τις απόψεις μας, διατηρούμε τη διαφορετικότητά μας, ενώνουμε τα προγράμματά μας, ενισχύουμε τις δυνάμεις μας και πάμε μπροστά.


Την Κυριακή δεν υπάρχουν διλήμματα. Υπάρχει μόνο η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή που θα φέρει στον δήμο Ωραιοκάστρου την ανάπτυξη. Για έναν δήμο που θα υπηρετεί τον δημότη, με κοινωνικό πρόσωπο, σύγχρονες υποδομές και ισόρροπη ανάπτυξη. Έναν δήμο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις.
Σας θέλουμε δίπλα μας. Σας καλούμε μαζί μας. Σας θέλουμε συμμάχους στον κοινό μας αγώνα έτσι ώστε με ήθος, διαφάνεια, εμπειρία, γνώση και όραμα να φτιάξουμε μαζί το νέο, μεγάλο και ισχυρό δήμο Ωραιοκάστρου, το δήμο που μας αξίζει.
Όλοι ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.