Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δήλωση Στράτου Καδόγλου



Ωραιόκαστρο 22 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

Δήλωση Στράτου Καδόγλου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας για να αναλάβουμε την διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου και ειδικότερα αυτούς που εμπιστεύθηκαν εμένα προσωπικά με την ψήφο τους.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής, για ένα νεοσύστατο συνδυασμό με νέους υποψηφίους στην πλειοψηφία του, ήταν πολύ ενθαρρυντικά για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμα και από την θέση της αντιπολίτευσης. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και αφού οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα συζητήσαμε ως παράταξη και αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Γαβότση και της παράταξης του, ‘Πολιτεία με Όραμα’ .

Έτσι και εγώ συστρατεύομαι προσωπικά σε αυτόν τον αγώνα γιατί όπως συνηθίζει να λέει και ο επικεφαλής της παράταξης μας  Γιώργος Παπακωνσταντίνου:

‘4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, 5 ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ’.

Καδόγλου Στράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.