Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αναγνώριση του έργου του Αστ. Γαβότση από τον κ. Παπακωνσταντίνου



Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Παπακωνσταντίνου που επιβεβαιώνει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης  είναι πανταχού παρών σε αντίθεση με τον ίδιο, ο οποίος επί 16 χρόνια, αν και εκλεγμένος, ήταν πανταχού απών (!) και μόλις τις τελευταίες 40 ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η παράταξή μας παραμένει παρούσα στα δρώμενα του διευρυμένου δήμου από την επομένη των εκλογών και δεν περίμενε λίγες ημέρες πριν την προσφυγή στις κάλπες να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Ωραιοκάστρου.

Η «Πολιτεία με Όραμα» και προσωπικά ο κ. Γαβότσης αναδείξαμε  το πρόβλημα των απλήρωτων εργαζόμενων του δήμου και η λύση που δόθηκε ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας μας και της πίεσης που ασκήσαμε στον υπουργό Εσωτερικών, ωστόσο, τα λάθη της απερχόμενης διοίκησης έβαλαν «φρένο» στην επίλυση του προβλήματος.  
Σας πληροφορούμε ότι η προσπάθειά μας αυτή είναι και θα είναι συνεχής και ως επόμενη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, ώστε  να μην υπάρχει κανένας εργαζόμενος του δήμου απλήρωτος.

Πολιτεία με Όραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.