Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού που θα πραγματοποιηθούν στο Ωραιόκαστρο την Κυριακή 11 Μαϊου 2014

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ & FAX 2310 694652
e mail: oraman@oraman.eu                                                                                                                 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 7 ΜΑΪΟΥ 2014
                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού που θα πραγματοποιηθούν στο Ωραιόκαστρο την Κυριακή 11 Μαϊου 2014 ως εξής:
     - Το πρωί επίσημη δοξολογία και τέλεση μνημοσύνου στη μνήμη των 353.000 αθώων θυμάτων της κεμαλικής θηριωδίας και διανομή κολλύβων.
     - Στη συνέχεια μετάβαση στο μνημείο της Ποντιακής Γενοκτονίας, απέναντι από το δημαρχείο, τέλεση τρισάγιου, κατάθεση στεφάνων και απόδοση του πυρρίχιου χορού απ την ομάδα πυρριχιστών του συλλόγου μας.
     - Μετάβαση στο δημοτικό κτίριο Π. ΜΕΛΑΣ στο Παλαιόκαστρο για την κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον διδάκτορα ιστορίας ΑΠΘ κ. Θεοδόσιο Κυριακίδη και με τη συμμετοχή της μικτής χορωδίας της ΕΠΩΦ.
     Την Δευτέρα 19 Μαίου 2014 η ΕΠΩΦ θα διαθέσει πούλμαν για τη δωρεάν μετάβαση όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στην κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 5.30 το απόγευμα από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου.
     ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ! !
                                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                               ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                           ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.