Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τεράστιο ψάρι-καρχαρίας εμφανίστηκε στη λίμνη του Ωραιοκάστρου-Αγριο κυνηγητό αυτή την ώρα για την εξόντωσή του. Τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής...

 Πλήθος κόσμου συρρέει στη λίμνη του Ωραιοκάστρου για να δει από κοντά την προσπάθεια των αρμοδίων αρχών για την εξόντωση του παράξενου αυτού ψαριού!

Το παράξενο ψάρι που είδε ένας ερασιτέχνης ψαράς  στην λίμνη του Ωραικάστρου προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών που με πλωτές βάρκες προσπαθούν αυτή την ώρα για την εξόντωσή του, διότι θεωρείτε πολύ επικίνδυνο για του ερασιτέχνες ψαράδες της λίμνης. 

Πρόκειται για ένα είδος ψαριού που ζει κυρίως σε τροπικές θάλασσες και τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής (άνοδος της θερμοκρασίας των θαλασσίων περιοχών της χώρας μας) εντοπίστηκε και σε ολόκληρο το Αιγαίο.
Το περίεργο είναι πως αυτό το θαλασσινό είδος ψαριού βρέθηκε στα γλυκά νερά της λίμνης του Ωραιοκάστρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.