Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το καλό του τόπου και των Επιχειρηματιών δεν λύνετε μέσα στα Γραφεία . Του Γ. Νικόπουλου

Κλεισμένοι σε ένα γραφείο προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα μας . Απολαμβάνοντας την θέα των τεσσάρων τοίχων αναλώθηκαν στα κλασικά θέματα της περασμένης γενιάς , χωρίς κανέναν ουσιαστικό διάλογο, χωρίς κανένα  ολοκληρωμένο  και ριζικό σχεδιασμό για το σήμερα της τοπικής  αγοράς και για τους επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου .
Το κυκλοφοριακό : στις μέρες μας όντως μπορεί να είναι το μεγάλο πρόβλημα των επιχειρηματιών που καθημερινά βλέπουν χιλιάδες αυτοκίνητα να περνούν από μπροστά τους και να μην σταματούν ..
Οι εκδηλώσεις:  που συχνά πυκνά θα τις πληρώνουν οι επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου και φυσικά θα τις παρακολουθούν οι λίγοι.
Η ενδοδημοτική συγκοινωνία:  που θα ξεσηκώσει όλο τον κόσμο να  πάρει  το λεωφορείο και να κινηθεί ανάμεσα στον Δήμο χωρίς κανένα άλλο σχεδιασμό ή όφελος ..
 Κύριοι Σοβαρευτείτε , η απαξιωμένη τοπική αγορά μας όπως και των τριγύρω Δ.Δ. , οι απαξιωμένοι επιχειρηματίες όλου του Δήμου Ωραιοκάστρου θέλουν ουσιαστικές λύσεις.
Προτάσεις που θα δίνουν διέξοδο, που  θα   διευκολύνουν ουσιαστικά , το κυκλοφοριακό, την προσβασιμότητα στην αγορά, το πάρκινγκ. Βελτίωση της εικόνας των δημόσιων χώρων και  δρόμων  όπου βρίσκονται τα καταστήματα , αντικατάσταση των κατεστραμμένων κάδων που βρίσκονται δίπλα στις βιτρίνες ,συντήρηση ή αντικατάσταση των κατεστραμμένων πεζοδρομίων όπου δυσκολεύουν τον πελάτη – πολίτη  να προχωρήσει , διαμόρφωση  των παρατημένων πλατειών Καλλιθέας , Μυγδονίας και Ωραιοκάστρου  που «κοσμούν»  και προσελκύουν τους πελάτες μας , διαμόρφωση του Γ.Π.Σ για να μπορέσει να εξαπλωθεί η αγορά και να μπορέσουν να προσγειωθούν τα ενοίκια .  
Την δημιουργία γραφείου εξυπηρέτησης Επιχειρηματία  για να μπορεί άμεσα να εξυπηρετηθεί  χωρίς να ταλαιπωρείται  στο χάος της Θεσσαλονίκης  .. Φυσικά  είναι κάποια πράγματα με τα όποια θα πρέπει να αρχίσετε και στην συνέχεια  να ανακαλύψετε  που  συμβαίνουν  στον έξω κόσμο .
Κύριοι έξω ξημέρωσε , ο επιχειρηματίας γενικά και περισσότερο στο  Δήμο μας αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Βγείτε απλά έξω να τις  εντοπίσετε και να τις επισημάνετε.
Αρχίστε πρώτα- πρώτα με το ξεχασμένο επί μέρες και έτσι όπως πάει μήνες πανό των καρναβαλικών εκδηλώσεων , εκτός εάν περιμένετε και άλλα καρναβάλια στο Ωραιόκαστρο .
 Αφήστε τις εκδηλώσεις του θεαθήναι και ενδιαφερθείτε για το καλό όλων μας . Ελπίζω ( αν και έχω ακόμη πολλά να σας πω ) ότι δεν θα μπω στην δυσάρεστη θέση να ξανά ασχοληθώ με το θέμα αυτό και  από αύριο  να αρχίσετε την πραγματική δουλεία για το καλό των  επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων του Δήμου μας ..
Σκεφτείτε και μην παίζετε με τα μαγαζιά και με το ψωμί των παιδιών μας . Ξεχάστε για μια και μόνη φορά τις προσωπικές σας φιλοδοξίες , για το καλό όλων μας και του Δήμου μας . Πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και για μια αποτελεσματική συζήτηση.  
Πρ.Πρ. Ε.Σ.Ω Γιώργος Νικόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.