Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας της Βασιλικής Λύσσα με τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αστέριο Γαβότση

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές , στον ενιαίο πλέον δήμο Ωραιοκάστρου, το διαβούλευμα είναι η αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της πόλης μας, των νέων τεχνολογιών και των πόρων που προκύπτουν μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην αυτοδιοίκηση. Η παιδεία  παράλληλα σε μια σύγχρονη οργανωμένη κοινωνία αποτελεί ίσως την πιο σημαντική αξία για τους νέους μας ανοίγοντας ελπιδοφόρους ορίζοντες. Ο εθελοντισμός καθίσταται αναγκαίος, αφού μέσω αυτού αναπτύσσονται αγνές και συνάμα δυναμικές δράσεις, οι οποίες έχουν ως γνώμονα το «κοινό» καλό, την αρμονική ανάπτυξη της κοινωνίας, την εξέλιξη των αληθινών και ανιδιοτελών σχέσεων, πέρα από οποιουδήποτε είδους συμφέροντα.
Μοιράζομαι τις παραπάνω σκέψεις μαζί σας ως δημότες του δήμου Ωραιοκάστρου και θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό  «Πολιτεία με Όραμα» και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αστέριο Γαβότση, για το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, οφείλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για τη βελτίωση των υποδομών σε όλους τους τομείς -κυρίως όμως στην παιδεία και την κοινωνική πολιτική-με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων, και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης  του Ωραιοκάστρου.
Βασιλική Λύσσα
Δημότης Ωραιοκάστρου
Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.