Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Όμηροι της ανεύθυνης άσκησης διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από αοριστολογίες και κούφιες υποσχέσεις της δημοτικής αρχής για δήθεν επίλυση του προβλήματος, ο δήμαρχος πέρασε στις απειλές. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσείσει τις δικές του ευθύνες για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει εδώ κι επτά μήνες οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, επιρρίπτοντας τις δικές του ευθύνες στην Πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής.
Το έργο όμως το έχουμε ξαναδεί, με πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση της αύξησης της τιμής ζώνης των ακινήτων, όπου και πάλι ο δήμαρχος - κατά την προσφιλή του μέθοδο - επέρριψε τις ευθύνες στους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου.
Την ίδια ώρα, η απελθούσα δημοτική αρχή αποφασίζει την οριστική διακοπή της λειτουργίας του παιδικού σταθμού της ΔΗΚΕΩ στο Ωραιόκαστρο αφήνοντας στην τύχη τους εργαζόμενους, μικρά παιδιά και γονείς.
Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου οδηγεί έναν μεγάλο δήμο σ’ ένα κατήφορο με σπασμένα τα φρένα. Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ξέφρενη πορεία, που ξεκίνησε 3.5 χρόνια πριν και συνεχίζεται… Είναι επιτακτική η ανάγκη για τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου ν’ αναλάβει τις ευθύνες της και να άρει την ομηρία των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς.

Η «Πολιτεία με Όραμα» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου συμπαραστεκόμαστε και συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς κι απαιτούμε από τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου να δώσει ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ τόσο στο πρόβλημα των εργαζομένων, όσο και στο θέμα που έχει προκύψει με την κατάργηση του παιδικού σταθμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.