Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Αστέριος Γαβότσης

Το πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες συνδημότες μας, αυτό της ανεργίας, απασχόλησε τη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη. Ο κ. Γαβότσης ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΚΘ να ενημερωθεί σχετικά με τις προοπτικές αντιμετώπισης της ανεργίας, αλλά και για προγράμματα, τα οποία τρέχουν κατά την παρούσα χρονική περίοδο. Όπως χαρακτηριστικά είπε η αντιμετώπιση της ανεργίας αποτελεί πρωταρχικό στόχο της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», καθώς «καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με τους δημότες μας και βιώνουμε από κοντά το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Θα πρέπει να δούμε θέσεις και προοπτικές για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία του Ωραιοκάστρου».

Από την πλευρά του ο κ. Τσαραμπουλίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου και υποστήριξε ότι η ευρύτερη περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου έχει πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα, ο οποίος ωστόσο συνεχώς απαξιώνεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να υπάρξει βούληση διοργάνωσης σεμιναρίων και ημερίδων καθώς επίσης να ζητηθεί η βοήθεια τεχνοκρατών, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.