Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η κοπή πίτας των site και blog του Ωραιοκάστρου.

Αναδημοσίευση από 

Ο Γιάννης Παπαγρηγορίου
απο το oraiokastronet.gr κόβει την πίτα και στο βάθος
Δ. Παπαδόπουλος απο τον ΧΡΟΝΟ,
Φ. Φουντουκίδης απο το oraiokastro.net
Η  κοπή  της πίτας των site και  blog του δήμου Ωραιοκάστρου, έχει καθιερωθεί σαν μια  εκδήλωση  που αποτελεί μια καλή ευκαιρία για πολιτικές και αυτοδιοικητικές συναντήσεις, με μπόλικα πειράγματα και χιουμοριστική διάθεση. 
Τα site και blog που δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης και αποτελούν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των δημοτών και οργάνωσαν την κοπή της πίτας είναι:
kallithiotis.blogspot.gr, 
oraiokastro.net,
oraiokastronet.gr 
oraiokastronews.blogspot.gr,
otroxos.gr  και
xronews.g

O "Καλλιθιώτης" Κουκουρούζης Χρήστος
 με τον Γ. Νικόπουλο
και τον συνεργάτη
του oraiokastronet.gr
στη Μυγδονία
Π. Χρυσολόγου

Η εξαίσια πίτα ήταν προσφορά του γνωστού ζαχαροπλαστείου του κ. Στέλιου και το φλουρί έπεσε στον πρόεδρο της τοπικής επιτροπής της Ν.Δ  Ηλία Ζιακούλη . Τα φλας της δημοσιότητας συγκέντρωσε η βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ κα Κατερίνα Μάρκου, ενώ δεν πήγαν παραπίσω οι υποψήφιοι  των δημοτικών εκλογών. 

Ο πρόεδρος των μπλογκερ Ωραιοκάστρου,
 Κώστας Θεοδωρίδης
απο το oraiokastronews
με την κα Μάρκου
Παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Μυγδονίας και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο γιατρός Ασ. Γαβότσης, ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου Ν. Μπάτος,  το μέλος της γραμματείας της δημοτικής κίνησης πολιτών Γρηγόρης Εδιρνέλης, ο σύμβουλος της Δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου Ε. Κανταρτζής, το μέλος του Δ.Σ του φιλοζωικού συλλόγου Ωραιοκάστρου  Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο καθηγητής Παν. Αιγαιίου Θ. Κουτρούκης, ο Γ. Νικόπουλος, η Δ. Αντωνιάδου, η Μ. Ιακωβάκη, ο Τ. Χαραβόπουλος,  ο υποψήφιος βουλευτής  Α. Χαρουπάκης καθώς και πολλοί άλλοι υποψήφιοι των επερχόμενων εκλογών. Ενώ δεν ήταν λίγοι και οι φίλοι που πέρασαν για να πουν ένα γεια και για να ευχηθούν στους μπλόγκερ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους, όπως  ο Σάββας από το καφέ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ, ο Β. Χαντές, ο Κ. Κόντας,  ο Α. Λιακόπουλος κ.α.
  
O Ασ. Γαβότσης με την κα Μάρκου
Ήταν μια ευκαιρία για όλους να χαλαρώσουν και για να ξεφύγουν έστω για λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και τα εξοντωτικά προγράμματά τους. H είδηση της βραδιάς ήταν ή δήλωση του Νικόλαου Μπάτου ότι η παράταξή του θα είναι τελικά παρόν στις  επερχόμενες εκλογές.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η άψογη εξυπηρέτηση που πρόσφερε το κατάστημα café  ΚΡΕΜΑ επί της Λ. Δημοκρατίας που με την επιδεξιότητα του προσωπικού και της διεύθυνσης  έφερε σε πέρας και αντιμετώπισε άψογα όλες τις δυσκολίες της εκδήλωσης. Η βραδιά κύλησε με μπόλικο κέφι και πολλά πειράγματα και έκλεισε με την ευχή όλων «και του χρόνου να είμαστε  καλά και να τα ξαναπούμε».





Ασφυκτική προσέγγιση Μπάτου προς Εδιρνέλη
 υπό το άγρυπνο βλέμμα 
της κα Ειρήνης Μήτσιου, 
συνεργάτιδα τoυ oraiokastronet.gr
Φώτο απο otroxos.gr

Ατματζίδης Γ. ,  Παπακωνσταντίνου Γ. ,
Κανταρτζής Β.,
με τον τυχερό της βραδιάς
Η. Ζιακούλη

Η διεύθυνση και το προσωπικό του cafe KREMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.