Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Τσολάκης: Πιστεύω ότι η «Πολιτεία με Όραμα» είναι η παράταξη που θα δημιουργήσει ένα σίγουρο και καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Δήλωση στήριξης του Γιώργου Τσολάκη στον Αστέριο Γαβότση
Ζω και κινούμαι καθημερινά στο δήμο Ωραιοκάστρου, συμμετέχω και συμβάλλω σε κάθε συλλογική κίνηση και δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με όλες μου τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου αλλά και την αστείρευτη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. 
Πιστεύω ότι η «Πολιτεία με Όραμα» είναι η παράταξη που θα δημιουργήσει  ένα σίγουρο και καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Ο επικεφαλής της Αστέριος Γαβότσης έχει αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ να τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. 

Συμπορεύομαι μαζί του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που έχει ξεκινήσει από την επομένη των εκλογών με τη βεβαιότητα ότι θα κάνει το καλύτερο για τον τόπο που τόσο πολύ αγαπά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ
Δημότης Πενταλόφου
Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.