Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Φιλανθρωπικός αγώνας βουνού για τη στήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου

Τον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός- Ελπίδα διοργανώνει ο Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα, στις 30 Μαρτίου. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Μαρτίου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και αφετηρία την κεντρική είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», στην οδό Στεφανίδη, στο Ωραιόκαστρο, οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους του Συλλόγου να στηρίξουν την πρωτοβουλία.
Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν έχουν τρεις επιλογές: Να πάρουν μέρος στον παιδικό αγώνα ενός χιλιομέτρου, με συμμετοχή
2 ευρώ. στο λαϊκό αγώνα 5 χιλιομέτρων, με συμμετοχή 5 ευρώ ή στον αγώνα βουνού 17 χιλιομέτρων, με συμμετοχή 10 ευρώ.
Σκοπός του αγώνα, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, είναι πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης, να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν, ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Φώτη Μπιτζιλή, τηλέφωνο 6949470673 και ηλεκτρονική διεύθυνση agonasdromou2014@gmail.comκαι Κωνσταντίνο Κοντοδήμο, τηλέφωνο 6986804080, καθώς και στα τηλέφωνα 2310697614 και 2310694186 ή μέσω της ιστοσελίδαςwww.elpida-autism.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.