Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο ετήσιος χορός της Δόξας Πενταλόφου

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ  την περασμένη Πέμπτη στο ROSE GARDEN στο Παλαιόκαστρο.

Κοσμάς Βακουφάρης
Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε αρκετός κόσμος  η διοίκηση τίμησε για την προσφορά τους
στην ομάδα, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Ηλία Βελώνη, Φώτη Λιθοξόπουλο, Δημήτρη Μενεξέ και τα παιδικά ποδοσφαιρικά τμήματα της ΔΟΞΑΣ, την ευθύνη των οποίων έχει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κοσμάς Βακουφάρης.

Χορευτικά τμήματα του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου έδωσαν το παραδοσιακό τόνο στη βραδιά η οποία συνεχίστηκε με αρκετό κέφι, χορό και τραγούδι έως τις πρώτες πρωινές ώρες. 
 Παραβρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση ο βουλευτής Β΄ Περιφερείας Θες/νίκης κ.Σάββας Αναστασιάδης, ο Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστας Απόστολος, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Σαραμάντος Δ., ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Γαβότσης Αστέριος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.