Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Βασίλης Σαρμής: Στον αντίποδα αυτής της αρνητικής για τον τόπο διοίκησης, υπάρχει ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ


Έχω γίνει μάρτυρας πολλών προβλημάτων, μεταξύ των οποίων είναι η ανυπαρξία υποδομών, το κακοσυντηρημένο οδικό δίκτυο, η έλλειψη αθλητικής υποδομής και κυρίως η ύπαρξη μιας δημοτικής αρχής, η οποία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Στον αντίποδα αυτής της αρνητικής για τον τόπο διοίκησης, υπάρχει ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ. Ένας άνθρωπος με διάθεση προσφοράς, εντιμότητα, καθαρότητα στον λόγο του, ο οποίος ποτέ δεν διέψευσε την εμπιστοσύνη μου.
Για αυτό και θέλω να βοηθήσω και να πρωτοστατήσω στην προσπάθεια δημιουργίας μιας πολιτείας με όραμα, μιας πολιτείας που αγκαλιάζει την καινοτομία, μιας πολιτείας που προσφέρει πεδίο έκφρασης και δράσης, μιας πολιτείας που εγγυάται συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης, τόσο για μας όσο και για τις μελλοντικές γενιές. Πιστεύω ότι το όραμα θα γίνει πραγματικότητα.

Βασίλης Σαρμής
Δημότης Νεοχωρούδας
Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας
Δήμος Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.