Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μ.Π.Σ Μεσαίου "Ο ΠΟΝΤΟΣ": Χορός Νεολαίας-Κουκλοθέατρο-Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28-12-2013 μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα λόγο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο χορός που οργάνωσε η Νεολαία του Μ.Π.Σ Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ στο πνευματικό κέντρο Μεσαίου με την παρουσία πολλών φίλων του Συλλόγου. Στο χορό αυτό χόρεψαν και δύο χορευτικά συγκροτήματα το παιδικό και το μεσαίο. Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Δ.Σ Θεόδωρος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτριος Σαραμάντος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αστέριος Γαβότσης. Η Νεολαία του Συλλόγου με πολύ μεράκι έφερε σε πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή οργανώνοντας άψογα το χορό αυτό δίνοντας στους παρεβρισκομένους την δυνατότητα να διασκεδάσουν ούτος ώστε να ξεφύγουν από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Την εκδήλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Γεώργιος Λαζαρίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνη Δεληπάλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταύρος Μαρμαρίδης και Χρήστος Δ.Τερζής, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου Σάββας Φωτιάδης, ο Πρόεδρος της Αστραπής Μεσαίου Κασσιανός Τσολακίδης, ο Διαχειριστής της ηλεκρονικής σελίδας ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΗΣ  Χρήστος Κουκουρούζης και οι Νεολαίες των Συλλόγων Πενταλόφου και Πετρωτού. Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί το Μουσικό συγκρότημα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ έπαιξε δωρεάν για το χορό αυτό και συγκεκριμένα τους Παύλο, Γεώργιο Θ., Γεώργιο Π., Ραφαήλ και τον Παύλο Θ.Αμανατίδη, τον Φίλιππα Ανανικίδη και Γεώργιο Σ.Φωτιάδη, τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τα καθίσματα και τα τραπέζια, τον ιερέα Πετρωτού Πατήρ Δημήτριο για τα τραπέζια, το τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ για το τυρί, τον Λάζαρο Μαρμαρίδη για την χρησιμοποίησει της κουζίνας της ψησταριάς ΑΝΤΑΜΑ, της ψηφιακές εκτυπώσεις ΤΣΙΤΗΡΙΔΗΣ στο Ωραιόκαστρο και πολλούς φίλους που έδωσαν χορηγίες και δώρα.

Επίσης την Δευτέρα 30-12-2013 και ώρα 6:30 μ.μ ο Παιδικός Θίασος ΝΥΣΤΑ έπαιξε για τα παιδιά του χωριού κουκλοθέατρο με το έργο ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ.

Τέλος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντιπροσωπία του Συλλόγου έψαλαν τα ποντιακά πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα μέσα στο χωριό.

Για περισσότερα δείτε και στο site του συλλόγου: Μ.Π.Σ Μεσαίου "Ο ΠΟΝΤΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.